У Дніпропетровській області в 21 столітті живе сім'я-Мауглі. Троє дітей і дорослі живуть в немислимих умовах – без води, електрики і газу, без туалету і зручностей. Односельці бояться цих людей, а місцева влада обходить їх будинок стороною. Люди скаржаться, що члени цієї сім'ї ставляться до всіх агресивно, тому їх бояться.

Одна з мешканок села розповіла, що люди намагалися підгодувати вічно голодних дітей і давали їм хліб або булки, а діти кидалися на їжу, «як собачата» і навіть билися за неї. Також в селі розповіли, що в будинку, де живе ця сім'я вже 11 років, як відключена Електрика.

Сам будинок знаходиться в аварійному стані, а дах дірявий. Вікна забиті фанерою замість скла. Туалет їм замінює оцинкований тазик. Сім'ю совенят цураються і навіть бояться в рідному селі. За словами представників сільради, в цю сім'ю кожен день або через день приїжджає поліція через бійки.

«РОДИНА МАУГЛІ»

«РОДИНА МАУГЛІ» — дивіться сьогодні о 18:00 на «Інтері». 11 років без електрики, замість скла – фанера, дірявий дах та тазик замість туалету і жодних умов для нормального проживання – так у 21 столітті живе багатодітна родина з трьома малолітніми дітьми у Дніпропетровській області. У селі родину Совенків обходять десятою дорогою, з ними уникають спілкування навіть місцеві чиновники. А коли сусідка почула відверте зізнання молодшої доньки Совенків про те що насправді відбувається за зачиненими дверима - вирішила покласти край такому жахливому життю. Чи можна змінити життя людей, які звикли існувати як тварини?

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще
Geplaatst door «Стосується кожного» op Maandag 27 april 2020

Сусідка, яка прожила поруч з цією сім'єю 40 років, почувши розповідь однієї з дочок, вирішила покласти край цього кошмару. Як виявилося, вже нині покійний батько сімейства довгий час знущався над дітьми і домагався інтимних відносин з дітьми. Про це знала мати дітей, бачили все це і інші діти.

Ситуація цієї родини стала темою для розмови в студії програми» Стосується кожного " на телеканалі Інтер. У студії піднімалися питання про те, як донести до цих малоосвічених батьків, що вони не повинні жити, як тварини, що вони знущаються над своїми дітьми.

Нагадавши, Знай повідомляв, що в Чернівецькій області проживає сім'я з сімома дітьми та батьком-тираном. Живуть у повній злиднях.

Також Знай писав, що у віддаленому хуторі на Тернопільщині живе всього 1 житель.

Нещодавно Знай передавав, що 29 липня туристи з Києва під час проходження свого маршруту повідомили рятувальникам, що знайшли людину, якій потрібна допомога.