У Дніпрі вчора, 13 жовтня, поруч із зупинкою громадського транспорту повзала змія.

Про це повідомила пресслужба ГУ ДСНС у Дніпропетровській області.

До Служби порятунку звернулася схвильована дніпрянка, яка повідомила, що на вулиці Набережна Перемоги біля зупинки повзає змія. На житловий масив Перемога направили підрозділ аварійно-рятувальної частини.

На місці фахівці з'ясували, що плазун знаходився на велосипедній доріжці. Рятувальники виловили змію довжиною близько одного метра і випустили на волю за межами міста.

Ловили змію два співробітники Держслужби з надзвичайних ситуацій.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще


Нагадаємо, в Чорнобильській зоні біологи виявили рідкісну змію. Свою знахідку вчені зробили під час дослідження фауни місцевих водойм.

Оглядаючи болота і річечки краю, біологи несподівано зустріли мідянку-рептилію, яка занесена до Червоної книги України. Помітити рідкісну тварину пощастило експерту-герпетологу ГО "UNCG" Олексію Марущаку, який займався дослідженням водойм у заповіднику. Він наочно продемонстрував, що змія цілком безпечна і не представляє ніякої загрози для людини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Хижак з Червоної книги накинувся на беззахисних українців: "Покусала дівчину, звисала з дерева"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Дніпром нахабна гадюка окупувала улюблене місце туристів, більше туди-ні ногою

Також «Знай.иа " писав, що У лісі під Києвом змія вчепилася дитині в руку: покарала за цікавість