У четвер вранці, 8 жовтня, в Дніпрі на вулиці Генерала Воливача обвалився двоповерховий житловий будинок.

Про це йдеться в повідомленні пресслужби ДСНС у Дніпропетровській області. По приїзду рятувальники не змогли з'ясувати, чому будинок різко обрушився. В результаті НП постраждав і сусідній будинок - там вилетіло вікно і пошкоджено фронтон.

"Під час обстеження фахівцями ДСНС місця події з'явився господар будинку - чоловік 1973-го року народження. Його оглянули лікарі і з опіками рук та обличчя 1-го ступеня, а також саднами госпіталізували чоловіка в Дніпровську міську клінічну лікарню №2", - повідомили рятувальники.

Нагадаємо, дівчина, яку у неділю, 4 жовтня, на переході у Броварах збив п`яний поліцейський, втратила зір та потребує безлічі дорогих операцій. Про це повідомляє засновник спільноти dtp.kiev.ua Влад Антонов на офіційній сторінці у Facebook. 22-річна Марина Чамара дивом вижила, її матір, що була з нею на тому злощасному переході, померла на місці. Зараз дівчина знаходиться у Центральній районній лікарні Броварів.

Популярні новини зараз
Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар" Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає Українці отримають кошти на оздоровлення: названо необхідну умову Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

Нагадаємо, Знай повідомляв, що стало відомо про смертельну ДТП, яка сталася в Запоріжжі. Живцем в палаючій машині згоріло три студенти.

Також Знай повідомляв, що в Києві сталася дорожньо-транспортна пригода-мотоцикліст збив трьох пішоходів.

Нещодавно Знай передавав, що в Закарпатській області 14 вересня сталася смертельна ДТП за участю легкового авто.