7 жовтня, у Дніпрі вантажний автомобіль КамАЗ наїхав на малолітню дитину.

Про це повідомляє Інформатор.

Аварія сталася на перехресті вулиці Байкальська з проспектом Петра Калнишевського близько 14:10. Попередньо, потерпілому хлопчику 12 років.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Відомо, що КамАЗ їхав у бік вулиці журналістів. Дитина раптово вибігла на пішохідний перехід і застиг перед машиною, злякавшись. В результаті чого була збита вантажівкою.

Дитину госпіталізували в обласну дитячу лікарню на Космічній. Про тяжкість його травм не повідомляється.

На місці ДТП працювали правоохоронці.

Нагадаємо, у Харкові невідомий на чорному мотоциклі збив на пішохідному переході 12-річного хлопчика і зник з місця ДТП.

Як повідомили в поліції, дорожньо-транспортна пригода сталася 24 вересня близько 19:30 на вул.Клочківській, 111-а. За адресою виїжджала слідчо-оперативна група і патрульна поліція. Встановлено, що водій мотоцикла чорного кольору на пішохідному переході збив дитину та поїхав у невідомому напрямку. В результаті ДТП дитину доставили в лікарню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Тернополі легковик знесла дівчинку дорогою до школи-гальма заверещали, як у фільму жахів

Як повідомляє портал «Знай.иа» Під Києвом п'яний вбивця за кермом збив жінку з дитиною-вижили не всі

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині чоловік на швидкості зніс дворічну крихітку, яка вибігла на дорогу-батьки застигли від жаху