Стало відомо про те, що в Україні умільці переробили автомобіль Запорожець під будинок на колесах.

Таким чином, повідомляється, що незвичайний транспортний засіб знаходиться в селі Петриківка, що в Дніпропетровській області. Автомобіль Запорожець був перепиляний навпіл, а також склали його вздовж, щоб заховати під підлогу. Двигун, до слова, у нього також українського виробництва. Будинок на колесах-ідея Миколи Деки.

Про це розповіли журналісти ТСН.

В результаті вийшов невеликий будинок на колесах, в якому всього одна кімната. Це зовні нагадує українську хату-мазанку, яка зроблена місцевим розписом. Всередині дизайн також в особливому, українському традиційному стилі. Тут є піч, лавка, а також вікна.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тепер такий автомобіль роз'їжджає по місцевості, і з кожним разом все більше дивує очевидців. Багато хто говорить, що бачать таке вперше, і їм ніколи в голову не приходило, що таке взагалі можливо реалізувати.

За словами Миколи, він таким чином хотів привернути увагу до петриківського розпису.

Він прикрасив не тільки будинок на колесах, а ще три будинки у дворі його сім'ї.

На цьому дворі завжди раді гостям. Тут вам покажуть сімейний музей і проведуть майстер-класи з розпису писанок і гончарства, навчать робити ляльку-мотанку і всілякі речі з соломи. А ще обов'язково покатають в будинку на колесах.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Нововодолазькому районі (Харківська область) під колеса електропоїзда потрапив чоловік.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Харкові таксист вдарив по голові клієнтку і забрав у неї телефон.

Також Знай.иа писав, що ректору Харківського вузу, де навчалися загиблі курсанти, наказали звільнити крісло.