У Дніпрі через місяць після загибелі попрощалися з 38-річним військовим Артемом Бондаренком, він не вижив під час лісових пожеж на Луганщині, які спалахнули місяць тому.

Про це стало з вісно з сюжету ТСН.

2 вересня неподалік Щастя головний сержант рятував від вогню військове майно та побратимів. Але вибратися самому з пожежі не вдалося. Його тіло знайшли в бліндажі, майже місяць тривала ДНК-експертиза.

"Це дійсно героїчний вчинок. Він зробив все, що зміг, щоб врятувати людей, майно і техніку", - каже пресофіцер 25-ї бригади Тетяна Зарицька.

Популярні новини зараз
Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

З Артемом Бондаренко прощалися на Алеї Героїв У Дніпрі, звідки він родом. Орден "За мужність" і ступеня вручили його матері. Ще в 2014 році Артем добровольцем пішов в армію, пройшов гарячі точки, зокрема, бої за Донецький аеропорт, Авдіївський промзону і Піски.

У старшини 25-ї повітряно-десантної бригади залишилися дружина і дочка.

"Пожежа стрімко просувалася. Вогонь більше шістдесяти кілометрів на годину рухався. Він ніколи не залишався осторонь, завжди йшов першим, він був прикладом"— додає товариш по службі Олег Колінько.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше На Львівщині поховали юного земляка, який загинув під Харковом: "Небесний пілот назавжди"

Як повідомляє портал «Знай.иа» На Прикарпатті провели в останню путь загиблого бійця АТО: "хотів щось змінити"

Також «Знай.иа " писав, що Під Дніпром попрощалися із загиблим на Донбасі героєм-підірвався на міні шакалів Путіна, місто в сльозах