Стало відомо про те, що Дніпру передала Привіт майбутня весна. Які аномалії помітили місцеві жителі.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі було помічено Осіннє повторне цвітіння дерев таке відбувається по всій території України вже кілька десятків років. Про це повідомляє Інформаційний портал Репортер.

І ось, ще одне каштанове дерево вирішило порадувати жителів вулиці Європейської. Воно зацвіло "білими свічками".

Екологам належить розібратися, в чому ж причина аномалії. А місцеві жителі поки що можуть насолодитися чудовими проявами природи. Такий, непоганий реверанс, привіт з майбутньої весни.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Варто відзначити, що така ж аномалія і в столиці.

У Дарницькому районі Києва недалеко від вокзалу несподівано зацвіла візитка столиці-каштани. Мабуть, через часті погодні зміни в цьому році рослини самі не зрозуміли, коли червень, а коли - кінець вересня. Експерти відзначають, що рослинам шкідливо цвісти повторно. Навесні на них буде набагато менше нових паростків.

Нагадаємо, в Карпатах зафіксували перший сніг. Про це повідомили в чорногорському гірському пошуково-рятувальному посту.

Нагадаємо також, бабине літо в Україні, коли вдасться насолодитися теплом.

До речі, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження. Вчені заявляють, що це в першу чергу пов'язано з глобальним потеплінням, яке буде ставати сильнішим і сильнішим.