Стало відомо про те, що в Дніпрі безвісти зник школяр. Рідні терміново намагаються його відшукати, щоб раптом не було пізно.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпропетровській області зникла шістнадцятирічна дитина. Хлопцеві Павлу Бондаренку зараз 16 років, і він з міста Синельникове.

у Дніпрі школяр пішов зі школи, фото: соціальні мережі

Про цей інцидент стало відомо з повідомлення в групі волонтерів пошуку дітей.

Пропав він у вівторок, 29 вересня. У школі він повідомив однокласникам, що не прийде в той день в школі через сімейні обставини, після чого пішов з дому і пропав. Зараз про його місце знаходження невідомо нічого.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Волонтери розповідають, що пошуки тривають, Павла вже розшукували навіть з собаками.

А найстрашніше у всьому цьому, що хлопець залишив для рідних передсмертну записку, в якій описав все, що його турбувало.

Був одягнений вона в синю спортивну коту, на якій була смужка червоного кольору. Темні штани і такого ж кольору кросівки. Він худорлявий, і на вигляд йому не більше 16 років. Зріст становить 176 см.

Якщо у вас є інформація про місцезнаходження Павла повідомте за номерами: 102 (поліція), 732 07 00, 098 172 11 84 (пошук зниклих дітей Дніпро).

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.