Стало відомо, як насправді працює губернатор Дніпропетровської області. Зеленський буде в сказі.

Справа в тому, що за останній рік, губернатор Дніпропетровської області Олександр Бондаренко презентував величезну кількість проектів. Туди входять і реконструкція інфраструктури,» успішні успіхи «» хворої будівництва", а також новий аеропорт.

Щоб виділитися, чиновник вирішив навіть підготувати презенту з красивими картинками.

Однак, картинки це можна: а ось результат вже зовсім інше. Як йдуть справи з цим-дізналися в сюжеті телеканалу ДніпроTV.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

Нагадаємо, що в середині вересня минулого року, місто Дніпро відвідав президент України Володимир Зеленський. Тоді був День міста, і в старому аеропорту він представив нового керівника області - Олександра Бондаренка. Новоспечений голова Дніпро ОДА вже тоді амбітно заявив, - аеропорт у Дніпра буде. В найкоротші терміни.

Однак, пройшло вже більше року, але будівництво аеропорту так і не зрушило з мертвого мета. Чергові обіцянки, а толку - 0.

Про аеропорт він досі говорить, і розповідає, що роботу над ним початок і держави і сам інвестор.

Все б добре, якби не одна ситуація. Землю землю під нову смугу ще не виділили, а 5,7 мільярда гривень, на які оголосили тендер минулого тижня в держбюджеті — ще немає. Більше того, їх ще навіть не внесли до проекту бюджету. Крім цього, проект будівництва терміналу ще не пройшов всіх необхідних дозволів від контролюючих органів.

Все це знаходиться "в процесі".

"Велике будівництво" також не особливо дається новому главі. Всі об'єкти побудовані на 80-90 відсотків, при цьому ще при керівництві колишнього глави області Валентині Резніченко.

Втім, нова влада затримала добудову шкіл майже на рік і пафосно назвали цей процес — «велике будівництво».

Так що це в підсумку-перемога або провал?

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Харкові обшукують скандальний коксохім, завод можуть закрити

Як повідомляє портал «Знай.иа» Відібрали патрони: Зеленського висміяли після чергової поїздки і " ручкання"

Також «Знай.иа " писав, що Зеленський засвітився в Мс'donalds в Дніпрі і ошелешив українців: "проміняв шаурму на нагетси?"