Стало відомо про те, що в Дніпрі померла відома на ЮМЗ людина. Весь місто сумує.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі у вівторок, 29 вересня помер голова Первинної профспілкової організації «ЮМЗ Валерій Васильєв.

Ця новина буквально потрясла все місто. Всі хто знали чоловіка, відгукувався про нього виключно позитивно. Про це стало відомо з повідомлення від прес-служби СБУ.

Раптово помер він у четвертій міській лікарні. Що стало причиною смерті - не повідомляється.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Тернопільщині на 85 році життя помер відомий вчений, викладач і лікар, кандидат медичних наук Ленгін Гута. Медик пішов у кращий світ 20 вересня. 21 вересня його вже провели в останню путь.

Ленгін Гута народився в 1936 році. Все своє життя і всі сили віддав акушерству та гінекології. Він завоював довіру у пацієнток Тернопільщини. Також багато сил ця людина віддала навчанню майбутніх медиків. Він брав участь у підвищенні кваліфікації медиків. Разом з дружиною виховував двох дітей, які вже подарували йому 5 онуків і 4 правнуків.

Нагадавши, Знай писав, що в одній з лікарень Львівської області через помилку лікарів помер студент медичного університету з Самбірщини Юрій Столяр. Стало відомо, що молодий чоловік не пережив складнощів зі здоров'ям і його серце зупинилося.

Також Знай повідомляв, що у Дніпрі на 75-му році життя помер ректор ДНУ Микола Поляков. У понеділок, 21 вересня на 75-му році життя помер ректор Дніпропетровського національного університету ім. Олеся Гончара Микола Поляков.

Нещодавно Знай передавав, що помер видатний хормейстер Дніпропетровського оперного театру. У Дніпрі помер головний хормейстер, а також заслужений діяч мистецтв України Валентин Пучков-Сорочинський. Після того, як він у 1977 році закінчив навчання в Донецькому інституті. Почав працювати хормейстером у Дніпропетровському театрі.