Мама загиблого під Харковом в авіакатастрофі курсанта, Олена Померанцева з Миколаєва, опублікувала на своїй сторінці в Фейсбуці зворушливий пост пам'яті сина.

"Мій милий синок, вчора 25.09. 2020 загинув в авіакатастрофі. Люблю тебе, ти в моєму серці назавжди"— написала Олена.

Мама загиблого курсанта також опублікувала фотографії сина.

Користувачі висловлюють Олені щире співчуття, відзначаючи, що плаче вся Україна. У коментарях хлопця згадують як завжди світлого, позитивного і доброго.

фото: Олена Померанцева
фото: Олена Померанцева

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

фото: Олена Померанцева
фото: Олена Померанцева

Нагадаємо, 27 вересня, у Львівському ліцеї імені Героїв Крут помолилися за загиблого в авіакатастрофі в Харківській області і провели в останній день.

Віталій Вільховий отримав близько 90% опіків тіла і перебував у критичному стані. Вранці, 26 вересня, помер у реанімації.

Віталій був випускником ліцею імені Героїв Крут . Курсанти і співробітники ліцею принесли квіти і лампадки і поставили біля фотографії Віталія. Ніхто не стримував сліз і емоцій, тепло згадували хлопця.

Віталій хотів стати льотчиком. У його родині ніколи не було військових, хлопець самостійно прийняв рішення захищати рідну землю.

Ще коли Віталій навчався в ліцеї, поставив перед собою мету, він дуже хотів бути військовим льотчиком.

В коротенькому ролику сьогоднішнє прощання із загиблим в авіакатастрофі Віталієм Вільховим у ліцеї імені Героїв Крут. Саме там навчався юнак - випускник 2018 року. Вчителі кажуть, Віталій мріяв стати пілотом (у відео пір’яма мова, трохи більше ніж потрапило в телесюжет). І з цією метою хлопець вступив свого часу в військовий ліцей. Хотів випробовувати літаки. Мрія була такою близькою... Вічная пам’ять.

Geplaatst door Віка Балицька op Zaterdag 26 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше 7-річна дочка загиблого під Харковом штурмана писала татові СМС за хвилини до трагедії: "ніби передчувала"

Як повідомляє портал «Знай.иа» Сім'ї загиблих під Харковом курсантів отримають компенсації-1,5 мільйона за життя

Також «Знай.иа " писав, що Українцям показали обличчя екіпажу і курсантів з Ан-26: ким були, і про що мріяли " герої неба"