Як відомо, в середу, 23 вересня, в Мінську відбулася таємна інавгурація президента Білорусі, Олександра Лукашенка. Люди у зв'язку з цим вийшли на нові мітинги.

Таким чином, повідомляється, що на церемонії не було послів, включаючи посла Російської Федерації. Вже близько двох місяців по всій Білорусі проходять масові мітинги. Учасники вимагають, щоб в країні провели нові вибори за участю міжнародних спостерігачів.

Протесты 23 сентября (после инаугурации Лукашенко) в одном видео

Geplaatst door Onliner op Woensdag 23 september 2020

Під час своєї таємної інавгурації Олександр Лукашенко подякував місцевій поліції, яка розганяє протестантів. Потім до Мінська почали стягувати військові вантажівки, водомети, а також виставили оточення поруч з традиційним місцем збору людей.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Того дня почали затримувати людей з самого ранку. Міліція не щадила нікого, навіть людей, які просто вийшли на прогулянку.

Ближче до вечора з'явилися бійці в селеній формі, і людей почали поливати з водометів водою, яка змішана з помаранчевим барвником.

Силовики також зупиняли машини, витягали з них людей і оглядали. Вони били кийками по автомобілях, які повільно їхали і сигналили.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що в ході протестів в Білорусі стався інцидент, в результаті якого силовики застосували сльозогінний газ

Як повідомляв портал " Знай.ІА", у Білорусі ініціюють міжнародне кримінальне розслідування діяльності Олександра Лукашенка.

Також, " Знай.ІА " писав, що у Білорусі ведучі, які відмовилися бути голосом пропаганди, залишилися без роботи