Стало відомо про те, що в місті Дніпро рибалки показали трофейних самарських щук. Рибалка вдалася на славу.

Таким чином, повідомляється, що рибалки продемонстрували свій улов. Там була величезна кількість риби, однак, найбільше вони пишалися трофейними самарськими щуками. Про це написали на одній зі сторінок у соціальній мережі Facebook.

Geplaatst door Pelekh Dima op Dinsdag 22 september 2020

У Дніпрі двом рибалкам пощастило зловити воістину трофейних самарських щук, фотографіями яких, вони із задоволенням поділилися в соцмережі.

Рибалки відзначили, що на черговій проводці клюнула щука розміром більше п'яти кілограмів. Вони вирішили розкрити секрет, щука клюнула на силікон Mad Wag 7.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Рибалки не відразу і зрозуміли, що сталося, за 30 секунд щука перебувала вже в човні. Ігор помітив, що мабуть, дала про себе знати ловля сома на минулих вихідних.

Чоловіки залишилися задоволені риболовлею. Крім щуки рибалкам попалися судаки і окуні.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Тернополянка вивудила з річки двох "монстрів" - рибалки заздрять мовчки

Як повідомляє портал «Знай.иа» Рибалка вивудив з річки зубастого монстра і остовпів: "як русалка!"

Також «Знай.иа " писав, що На Львівщині відкриють рай для рибалок-спініг, вудки та наживка мають бути готові