Стало відомо про те, що під Дніпром маленький хлопчик знайшов втрачений рюкзак, і зумів розшукати господиню. Приклад для всіх дорослих.

Таким чином, повідомляється, що в Кам'янському маленький хлопчик Пі допомоги свого батька знайшов господиню рюкзака, який вони знайшли на дитячому майданчику. Про це стало відомо завдяки повідомленню в групі «Типовий Дніпродзержинськ (Кам'янське)» у Фейсбук.

Батько хлопчика вирішив розповісти цю історію в мережі, і розкрив всі подробиці. Сталося це в понеділок, 21 вересня. Син знайшов на майданчику, яка розташована на п'ятому мікрорайоні, маленький портфель, і йому захотілося його швидко повернути.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

На допомогу маленькому джентльмену прийшов тато, який розмістив фото знахідки в соцмережах, і пообіцяв, що дитина віддасть його тому, хто скаже, що знаходиться всередині.

У коментарі почали писати про те, що ця історія схожа на казку «Попелюшка», але замість кришталевої туфельки - рюкзачок. Історія закінчилася позитивно, що, природно, не може не радувати.

Нагадавши, у Харкові дружина радника голови Сумської облдержадміністрації влаштувала п'яну ДТП. Дівчина за кермом Audi A3 врізалася в припарковану Honda і перекинулася.

Як повідомляв портал Знай.иа, на автодорозі "Львів-Ужгород" сталася жахлива ДТП: водій не впорався з керуванням і протаранив двох комунальників, які ремонтували дорогу. Один з працівників загинув, другий отримав травми, його госпіталізували.

Також портал Знай.иа писав, що під Києвом соратниця Зеленського збила дитину на шаленій швидкості, цинізм зашкалює: "я тебе бл**ь, с**а урою".