В Україні недбайливі батьки залишають своїх дітей у пологових будинках і збільшують кількість дітей-сиріт. У це сумне число потрапляють і діти, яких забирають з сімей через небажання їх батьків виконувати свої обов'язки. Не так давно в уряді заговорили про реформу дитячих будинків і створення дитячих будинків сімейного типу для всіх дітей-сиріт. На жаль, реформа залишилася на папері, а діти продовжують мріяти про люблячих батьків.

Одними з тих, хто хоче отримати любов мами і тата, стали 6-річний Даня і 4-річний Владик. Веселі і добрі хлопчаки. Про них написали на сторінці «NGO Partnership and Development / ГО «Партнерство і розвиток»». Діти були вилучені у недбайливої мами. Брати занадто рано опинилися в інтернаті і не знають, що таке сім'я і люблячі батьки.

Хлопчаки люблять один одного і піклуються один про одного навіть в умовах дитбудинку. Старший брат Даня-спокійна і лагідна дитина, яка добре ладнає з іншими вихованцями і з задоволенням вбирає будь-яку інформацію. Цього року він сів за парту 1 класу. Його брат Владик поки займається в дошкільній групі. Хлопчик добре ладнає з дітьми і дуже любить машинки.

Нагадавши, Знай писав, що в Україні в декретну відпустку йдуть жінки. Після того як дитині виповниться три роки його віддають в садок або з ним залишаються бабуся і дідусь. І лише в 15% випадків вихованням дитини займається батько. Журналіст розірвав всі шаблони і проводить час з трьома дітьми вдома.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Також Знай повідомляв, що маленька дівчинка через шість років життя в дитбудинку знайшла сім'ю.

Нещодавно Знай передавав, що в Тернополі продовжують боротися зі свавіллям чиновників і вимагають виділити кошти на харчування дітей-сиріт, які живуть і навчаються в дитячих будинках і школах-інтернатах.