Стало відомо про те:, що відома телеведуча Наталія Мосійчук відвідала Дніпро, щоб оцінити кращих вчителів країни.

Таким чином, повідомляється, що вже четвертий рік поспіль Наталія Мосейчук проводить оцінювання топ-10 кращих вчителів України. 11-13 вересня вона відвідала центр, як куратор освітньої премії Global Teacher Prize Ukraine 2020.

Оцінювали викладачів в місті Дніпро, і практично їх трьох тисяч номінантів, експертам вдалося вибрати кращих. Туди увійшли викладачі з різних куточків нашої країни.

Всі три дні були досить насиченими. Були і самопрезентації, відкриті уроки, а також вечірні активності. Вони ліпили вареники, грали у волейбол, а також знімали смішні ролики в популярний додаток TikTok.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Все це було зроблено для того, щоб розкрити навички, професіоналізм а також любов до учнів.

До слова, у Наталії Мосійчук було особливе завдання. Їй потрібно було самостійно вибрати переможця в номінації»Вибір серцем". Цього року переможець отримає 80 тисяч гривень.

На сайті ТСН проходить голосування за кращого вчителя, в якому може взяти участь кожен бажаючий.

І ось, вже 3 жовтня в Міжнародний день вчителя буде вручено приз переможцю в розмірі 250 тисяч гривень. Також, особливі призи чекатимуть і переможців в інших номінаціях.

Нагадаємо, раніше На Тернопільщині діти грають у футбол серед відходів - "сміттєвий матч" приголомшив Україну

Як повідомляє портал " Знай.ІА» Львівських школярів нагодували котлетами з хробаками, батьки киплять: "це білок?"

Також " Знай.ІА " писав, що У Запоріжжі шкільний учитель зламав руку жінці: "як такого пускати до дітей?"