Стало відомо про те, що в одному з пологових будинків України стався унікальний випадок. Двійнята народилися по 500 грамів, розміром з долоню.

Таким чином, повідомляється, що стався цей випадок в Києві, і перші тижні життя малюків абсолютно не діставали з кювету, щоб не нашкодити їм.

Дівчаток назвали Аліса і Анастасія, а народилася вони на п'ятому місяці вагітності, з надкритично низькою вагою.

Станом на сьогоднішній день малятка вже вдома. Вони пролежали три місяці в реанімації, а ще місяць в палаті з мамою. Вони набрали вагу до двох з половиною кілограмів, і тепер можуть повноцінно існувати.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

П'ятий місяць вважається дуже маленьким терміном гестації, але це початок моменту, коли дитина може народитися і має шанси вижити.

У реанімації батьки читали дівчаткам казки, а ще — розповідали про старшого братика, який чекає сестричок вдома і хоче з ними кататися на велосипеді.

Народження маляток-справжня подія для всього відділення. У Київському перинатальному центрі ще ніхто не виживав на такому терміні. Їх тато зізнається, що його дочки для нього — як символ, потрібно прагнути до життя.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше В Одесі народився неймовірний малюк, закохав в себе Україну з першої хвилини: фото

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Київському зоопарку поповнення, відвідувачі в захваті,- " які милашки!"

Також «Знай.иа " писав, що Який милий котик! У пари амурських тигрів з Одеського зоопарку народилося дитинча