У Кам'янському в Дніпропетровській області померло 3-місячне немовля. Дитина заснула і не прокинулася. Батьки дуже просять про матеріальну допомогу, щоб провести в останню путь свого малюка Марка.

Про це стало відомо з повідомлення в групі "Міністерство добрих справ" від Світлани Пономаренко в соціальній мережі Фейсбук.

Як стало відомо, малюк народився недоношений на 35 тижні, його виходили в лікарні Руднєва. Але вдома з Марком трапилася біда. Хлопчик заснув і не прокинувся. Мама боялася, що раптом вона його придушила або придавила уві сні. Але висновок показав, що смерть настала в результаті набряку мозку.

Мама Марка весь час плаче, вона від сліз вже зірвала голос. Жінка слізно благає допомогти дитинці.

"Марк заснув і не прокинувся. Батьки дуже просять про матеріальну допомогу, щоб провести в останню путь свого янголятка Марка. Давайте допоможемо! З миру по нитці. Хто, якщо не ми?!"— написала волонтер Світлана Пономаренко.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Карта мами 5168 7574 1684 2948 ПАРХОМЕЦЬ Ганна Павлівна 26.09.1992
ПАРХОМЕЦЬ Марк Віталійович 23.06.2020 (дата народження) дата смерті 19.09.2020.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Молода тернополянка загинула при пологах, щоб віддати своє життя малюкові: місто ридає, яке горе

Як повідомляє портал «Знай.иа» Померлого тернополянина відмовилися відспівувати через борги -" з того світу не поверне"

Також «Знай.иа " писав, що На Тернопільщині четверо дітей осиротіли після страшної аварії, цілують хрести і розмовляють із загиблими: "Привіт, матуся і татусь"