Учні середньої школи №97 у Дніпрі вирішили цього року змінити традиціям заради благородної справи. Акцію "Ліки замість букетів" ініціювали школярі, і вчителі їх підтримали. І все це заради порятунку 19-річної випускниці.

Про це пише Наше Місто.

Педагогічний колектив закликає своїх учнів не купувати букети на День вчителя. Замість цього вони просять допомогти 19-річній випускниці Тетяні Жильцовій, яка вже 7 років веде боротьбу з раком шлунка.

"Квіти повинні рости на клумбах і в горщиках, а не в'янути в вазах. А всі діти повинні бути здоровими і щасливими. Тому, якщо ми можемо допомогти хворій дівчині, то чому б нам цього не зробити?",- написано в повідомленні.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Діагноз Тетяни: Гастроінтестинальна стромальна пухлина антрального відділу шлунка, метастази в печінці, анемія.

Як допомогти:

Карта мами Жильцова Тетяна Олександрівна

5168 7573 4749 9057 гривня

5168 7450 1927 2621 євро.

Для порятунку життя дівчини дорога кожна копійка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Алла Мазур після боротьби з раком віддалася простим людським радощам

Як повідомляє портал «Знай.иа» Молоду українку з'їдає рак молочної залози, жінка благає про допомогу: "Хочу дожити до випускного донечки"

Також «Знай.иа " писав, що Українка двічі перемогла рак і поділилася історією чудесного зцілення: "пухлина випала, як каштан з шкірки"