На Дніпропетровщині священик і староста села Волоське заразився коронавірусом.

Про це повідомив сам священик Андрій Пінчук на своїй сторінці у Фейсбуці.

"У мене ковід. Я отримав підтверджений позитивний тест на коронавірус. Тому я зі своєю сім'єю йду на двотижневу самоізоляцію"— - повідомив Пінчук.

Як розповів священик, то хвороба проходить практично безсимптомно: один день був сильний нежить, один день — чхав, потім пропали відчуття смаку і запахів. Всі дні відчувалася слабкість.

За словами священика, через специфіку роботи йому доводилося відвідувати величезну кількість зустрічей. Саме тому Андрій вирішив перестрахуватися і перевіритися на коронавірус – здати ПЛР-тест, який обійшовся в 1800 гривень. Результат виявився позитивним.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Враховуючи мою активність і безліч зустрічей з людьми, як поточних, так і запланованих, вирішив здати тест ПЛР. Так, на всякий випадок. Щоб перестрахуватися і ні в якому разі не стати джерелом зараження", - написав Пінчук.

Хворий підкреслив, що в разі появи ознак вірусу краще все-таки залишатися вдома і проходити медобстеження. Вчасно виявити смертельний COVID - 19 складно, а з подібними симптомами по вулицях ходять тисячі людей.

"Зрозуміти за моїми симптомами що це ковід, було дуже складно. І думаю, що з такими або подібними симптомами ходять тисячі людей.Будьте уважні і при перших ознаках простудних захворювань залишайтеся вдома. І, по можливості, здавайте тести на ковід",- радить священик.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Львівську облраду проник коронавірус, чиновники зважилися на відчайдушний крок

Як повідомляє портал «Знай.иа» У Харкові коронавірус атакував психлікарню-двадцять заражених, медики розриваються

Також «Знай.иа " писав, що Київський вуз запідозрили в замовчуванні хворих на китайський вірус: "кашляють на весь гуртожиток"