У місті Нікополь Дніпропетровської області біля місцевої школи п'ятеро неповнолітніх дітей напали на 12-річного хлопчика. Вони його душили, били по голові, животу.

Про це повідомляє "Дніпро оперативний".

Повідомляється, що до хлопчика спочатку приставали п'ятеро дітей, а потім і зовсім почали бити кулаками. Потерпілий був з двома друзями, але ті не змогли їх розняти, тому побігли за батьками.

Побитого підлітка забрали до лікарні. Заяву в поліцію також написали, побої зняли. Наразі встановлюються особи нападників.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Відомо, що це були діти циган, Вік від 8 до 12 років.

Нагадаємо, у Києві, на Майдані Незалежності, чоловік спіймав на місці злочину фізично покарав закарпатських Циганок, які вкрали гаманець у жінки з трьома дітьми. Відео з місця події в соціальній мережі Фейсбук опублікував Слава масонський.

З коментарів до цього посту стало відомо, що чоловік, який покарав Циганок за крадіжку, ветеран АТО і, як видно з фотографії, колишній військовослужбовець полку "Азов" Макс Ярош.

Близько року тому на залізничному вокзалі Києва він також заступився за поліцейського, на якого напали цигани.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше У Києві на вокзалі банда злодійок прогоріла на мерзенній крадіжці-полюють на жертв натовпом

Як повідомляє портал «Знай.иа» Харків'яни закидали камінням і яйцями "гастролерів" із Закарпаття: "виселити!"

Також «Знай.иа " писав, що У Львові нахабна злодійка обібрала іноземку зламаною рукою: "Ласкаво просимо в Галичину"