У Дніпрі невідомі кинули вмирати цуценя, посадивши його на ланцюг і залишивши на дорозі.

Про це в соціальній мережі фейсбук написала Анна Михалко.

У Дніпрі невідомі прив'язали пораненого цуценя ланцюгом на проїжджій частині і кинули вмирати. Відомо, що цей інцидент стався в Краснопіллі, дівчина проїжджаючи по дорозі поміти собаку і зрозуміла, що з нею, щось не те. Українка підійшла до собаки і хотіла її погладити, але вона заричала.


Дівчина припустила, що собаку сильно побили, так як у неї відмовили задні лапи.

"Посадили на ланцюг, прив'язавши його на стовбур бур'яну. Так ось, тому, хто це зробив, бажаю щоб подвійно це повернулося вам! Навіть якщо його не побили, а відмовили лапи, навіщо викидати його і прив'язувати прям на дорозі. Ви відповідаєте за тих, кого приручили. Сподіваюся ви читаєте цей пост і подумаєте наступного разу, перед тим, як щось робити подібне», - написала в пості Анна.


Небайдужа дніпрянка не кинула цуценя, як тільки вона дізналася куди звертатися, то відразу ж забрала його і відвезла до ветеринара. Як виявилося після прийому у ветеринара, собаку підстрелили з пневматичної гвинтівки.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, раніше фОТГ на тлі трупів: соцмережі шокували масові вбивства на Закарпатті

Як повідомляє портал Знай.ua спалені трупи: шкуродери жорстоко розправилися з рідкісними тваринами

Також Знай.ua писав, що мисливці вбили п'ять пеліканів з Червоної книги біля Одеси (фото)