У Дніпрі рятують дворічного малюка, якого сильно скалічив собака. Дитину в п'ятницю, 18 вересня, доставили з Донецької області на військовому вертольоті. Про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook повідомила волонтер Тетяна Губа.

Вона розповіла, що в день трагедії рідні хлопчика перебували в будинку, де відзначали його День народження. Малюк сам, без нагляду дорослих, вийшов на вулицю, де на нього накинулася домашня собака.

Отримані травми загрожували життю дитини. Його терміново, у супроводі дитячого анестезіолога Андрія Островського, привезли в реанімобілі на вертолітний майданчик при 66-му мобільному госпіталі.

Дитину разом з мамою переправили військовим вертольотом в дитячу обласну лікарню Дніпра.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

"Дякую командувачу ООС генералу Анатолію Володимировичу Кравченку, що він завжди оперативно реагує на звернення про допомогу. Це дійсно просто безцінна допомога", - зазначили волонтер.

В даний час життя малюка рятують медики лікарні на вулиці Космічній.

Нагадаємо, раніше "Мухтар втік за машиною і скиглив": на Тернопільщині собака знайшла господиню в будинку престарілих

Як повідомляє портал «Знай.uа» На Хмельниччині зі сміттєвої пастки врятували собак-гора пляшок, сморід та жалібний гавкіт

Також «Знай.uа " писав, що Під Києвом вірний Хатіко чекає господарів-зрадників- " можливо, комусь не вистачає друга"