У Царичанці (Дніпропетровська область) невідомі знайшли найневдаліше місце для жартів - лікарню. У скриньку, де збирають гроші на лікування хворій дитині, кинули сувенірні 500 грн.

Дикою історією поділився Користувач Олег Чорнобривець на своїй сторінці в Facebook.

"Побачив у скриньці допомоги хворій дитині купюру в 500 гривень, придивився - сувенір. Це якою "людиною" потрібно бути, щоб так пожартувати?",- підписав фото Олег.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У коментарях користувачів обурив нелюдський вчинок, українці навіть придумали, як провчити жартівника.

Учасниці популярного шоу "Голос країни" Оксані Жоровій поставили страшний діагноз - онкологія, хвороба вразила праву легеню. Дівчина просить усіх небайдужих про фінансову допомогу.

Новонародженому немовляті необхідна термінова операція. Про це розповіли на сторінці благодійної організації "Мама і немовля" в соцмережі Facebook. Повідомляється, що у новонародженого Богданчика лікарі діагностували крововилив в мозок і йому терміново необхідна установка нейрохірургічного шунта.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що львівські хірурги провели унікальну операцію дитині з патологією гортані

Як повідомляв портал "Знай.uа", новонароджену принцесу розбив інсульт, мама ридає і молиться

Також, "Знай.uа" писав, що молоду дніпрянку з'їдає рак, сини благають про допомогу