Стало відомо про те, що під Дніпром вбили і втопили жінку в річці, прив'язавши до ніг шматок бетону.

Таким чином, повідомляється, що сталося вбивство в селі кулеші, що в Петриківському району міста.

Під час розпивання алкогольних напоїв, між 35-річним обвинуваченим і його знайомою стався невеликий конфлікт. В результаті, чоловік наніс жінці близько семи ударів по голові.

Від отриманих травм вона знепритомніла, і в цей час зловмисник, для того, щоб приховати всі сліди злочину, вирішив обернути її простирадлом і прив'язати до ніг шматок застиглого бетону.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цього, він занурив тіло жінки в багажне відділення автомобіля, і відвіз до річки Оріль, куди її власне і викинув.

Вранці місцеві рибалки виявили труп, і повідомили про це співробітникам правоохоронних органів. Стався цей інцидент ще в травні 2020 року.

На даний же момент триває судовий розгляд, а до суду вже направили всі потрібні обвинувальні акти.

Нагадавши, Знай писав, що на Франківщині у Дністрі потонув молодий хлопець мешканець села Городниця. Рятувальники і водолази почали пошуки зниклого. Вони обстежили правий берег Дністра в районі села. До сьогоднішнього дня чоловіка або його тіло так і не знайшли.

Також Знай повідомляв, що в Києві в одному з елітних спортивно-розважальних комплексів дитина потонула в басейні. Як з'ясувалося, мама хлопчика відволіклася і дитина опинилася один на один з водою.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті в озері потонув рибалка. Чоловік рибалив на березі, на його вудку потрапила велика риба, яка стала тягнути рибалки і його снасть у воду. Це і призвело до загибелі чоловіка.