Стало відомо про те, що помер видатний хормейстер Дніпропетровського оперного театру.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпрі помер головний хормейстер, а також заслужений діяч мистецтв України Валентин Пучков-Сорочинський.

Після того, як він у 1977 році закінчив навчання в Донецькому інституті. Почав працювати хормейстером у Дніпропетровському театрі.


Молодий фахівець за дуже короткий термін опанував всім репертуаром, який був наданий в театрі, а також брав активну участь в роботі хору над новими постановками.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Хормейстер успішно працював як у класичних операх («Весілля Фігаро» в.А. Моцарт, "Аїда", "Ріголетто", "Травіата", "Трубадур" Дж. Верді," Турандот"," Богема",» Мадам Батерфляй " Дж.Пуччіні," Борис Годунов "М.Мусоргського, «Князь Ігор а. Бородіна,» Євген Онєгін" П. Чайковського), так і в оперетах, музичних казках, а також в балетах.

Кульмінацією творчості Валентина Пучкова-Сорочинського вважається грандіозне дійство під музику К.Орфа для всіх членів театру. Він став не просто ініціатором проекту, а зробив все можливе для того, щоб «Карміна Бурана» стала великою подією в музично театральному житті нашої країни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, на Франківщині помер легендарний лікар, який допоміг їй розкрити сотні моторошних злочинів.

Також повідомляв Знай. ua, померла Ірина Печернікова, найкрасивіша актриса СРСР.

Також Знай. ІА писав, що Тернопільщина схилила голови у скорботі, пішов у небесне воїнство ветеран АТО.