Стало відомо про те, що в Миколаївській області лікарі змусили жінку забрати в мішку ампутовані ноги чоловіка.

Таким чином, повідомляється, що в місті Новий Буг жінку змусили забрати з лікарні ампутовані ноги її чоловіка, так як у лікарні не було коштів на утилізацію.

Про ноги... Як поводитися з хірургічними рештками.

Відповідь головного лікаря Новобузької лікарні. В Новому бузі на волейбольному майданчику найшли рештки людського тіла. До цього в районній раді розглянули звернення громадян по видачі операційних решток жіночці яка не знала що робити з ними далі.

Geplaatst door Тут.інфо op Dinsdag 15 september 2020

Такий резонансний інцидент обговорювався на сесії районної ради. Перед місцевими депутатами виступила подруга тієї самої жінки, Оксана Киричишина. У дружини епілепсія, і прямо з операційної її змусили винести в мішку ноги чоловіка.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Їй сказали в лікарні: прийдеш вранці, посидиш, поки закінчиться операція, і забереш ноги з собою. І дають їй цей мішок з ногами на плечі. Вона йде, непритомніє, тому що, як вона мені потім розповіла: я відчувала тепло цих ніг у себе на плечах", – розповіла Киричишина.

Нагадавши, ЗСУ на Донбасі без втрат вистояли під нещадним вогнем путінських найманців – ворог зализує рани, звіт ООС.

Як повідомляв портал " Знай.ІА", сапери Донбасу показали майстер-клас з розмінування: один рух - і злетиш у повітря.

Також Знай.ІА " писав, застосували артилерію: на Донбасі бойовики підло забрали життя українського воїна. На Донбасі бойовики наплювали на всі домовленості і в черговий раз обстріляли позиції українських героїв. Без жертв не обійшлося-російські окупанти забрали життя одного військовослужбовця.