У четвер, 17 вересня, в Дніпрі чоловік шокував нелюдською жорстокістю. На вулиці Янтарній, 79, пенсіонер викинув кота з вікна дев'ятого поверху.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції Харківської області.

Правоохоронців викликала власниця кота. Виявилося, тварину з вікна викинув її 76-річний свекор. Від несподіваного падіння з такої висоти тварина померла на місці. Зараз вирішується питання про порушення кримінальної справи, труп тварини забрали співробітники КП "Зооконтроль".

За жорстоке поводження з твариною передбачена адміністративна (штраф у розмірі 8500 грн, арешт на 15 діб та конфіскація тварини) або кримінальна відповідальність (обмеження волі на строк до 8 років).

Нагадаємо, в українських соцмережах відбулося гучне розслідування: зоозахисникам і активістам вдалося розшукати хлопця, який закатав в банку маленького кошеняти і поділився таким фото в соцмережах. Хоча тварина залишилася живою, чоловікові світить покарання за жорстоке поводження з тваринами.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Небайдужі люди підняли кіпіш в соцмережах і через кілька годин після "фотосесії" шкуродер опинився в місцевому райвідділі. Відкрито справу за фактом жорстокого поводження з тваринами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше пенсіонерку з Прикарпаття запідозрили у нелюдській жорстокості - "Виття на все село!"

Як раніше повідомляв портал Знай.ua, киянам заборонять фото з мавпочками.

Також Знай.ua писав, що у Чернівцях шкуродер перетворив нещасного пса на боксерську грушу, сусіди оніміли: "Живого місця немає!"