Стало відомо про те, що в Дніпрі в лікарні Мечникова відбувається «обдиралово».

Таким чином, повідомляється, що лікування в лікарні обводиться близько 4 тисяч гривень за добу, а кілька тижнів перебування там обійдуться вже в 60 і більше.

Віта Подпадая розповіла, що друг потрапив в аварію, і його госпіталізували в лікарню Мечникова. Там лікарі попросили його підтримувати щодня медикаментами. Спочатку це була невелика сума, близько тисячі гривень. Однак, потім, сума могла в день доходити аж до шести тисяч. З 24 серпня сума склала близько 60 тисяч гривень.

У заступника головного лікаря Олександра Толубаєва запитали, чому лікарня неї забезпечена всім необхідним, однак, точної відповіді не надійшло.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Він попросив не розраховувати на допомогу від держави, а знаходити волонтерів.

Дівчину, яка допомагає своєму другові він пам'ятає, і попросив надалі вирішувати питання з ним, а не через телебачення і соціальні мережі.

Нагадавши, Знай писав, що на Львівщині мати змусила своїх дітей побиратися.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі дитина страждала від серйозної хвороби, а мати практично її не лікувала.

Нещодавно Знай передавав, що в Дніпрі рятують трирічну дитину від опіків.