Стало відомо про те, що в Дніпропетровському області, в Кам'янському зникла дівчина-інвалід. Всі небайдужі долучилися до пошуку.

Таким чином, повідомляється, що Ангеліна Портна пішла з дому вранці ще в понеділок, 14 вересня. Відтоді її ніхто не бачив. Про це повідомляють у міській групі в Фейсбук.

Помогите найти🙏 Правый берег, Каменское

Geplaatst door Оля Захарцова Заяц op Woensdag 16 september 2020

Дівчина є інвалідом, і практично не розуміє те, що вона робить. Могла просто забути дорогу додому, і вже кілька днів бродити по вулиці.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Була одягнена в сірі кофту і штани, а в якості взуття на ній були помаранчеві туфлі. Її зріст близько 164 сантиметри, а вага 80 кілограмів.

Вона весь час розмовляє сама з собою, а іноді може почати кричати.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Харківській області розшукують 16-річну Олександру Кудрянську, мешканку міста Люботин. Дівчина 6 липня близько 7: 00 поїхала до Харкова в медінцінскій коледж і не повернулася додому.

Про це повідомили в прес-службі розшуку дітей в Харківській області.

Прикмета: на вигляд 16-18 років, зріст 162 см, середньої статури, волосся світло-русяве довжиною до шиї, очі світло-карі, обличчя овальне.

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.