Стало відомо про те, що в Кривому Розі від ботулізму померла жінка. Подробиці злощасного інциденту.

Таким чином, повідомляється, що в Кривому Розі днями зафіксували смерть від ботулізму. 59-річна жінка померла від небезпечної інфекції.

Медики говорять про те, що їй стало погано після того, як вона з'їла рибу. Після цього її екстрено госпіталізували в першу міську лікарню.

Лікарі намагалися зробити все можливе, але, все марно. Жінка померла.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

При цьому, варто відзначити, що це не перший випадок ботулізму в Кривому Розі. Ще на початку цього року, в одній з лікарень Кривого Рогу помер чоловік, який з'їв неякісну свинячу консервацію.

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що на Львівщині померла 19-річна дівчина, яку напередодні доставили в лікарню з діагнозом ботулізм.

У п'ятницю, 4 вересня, померла 19-річна Ольга Лох з села ремнів, Кам'янка-Бузького району. Повідомляється, що з 19 серпня і протягом дев'яти днів лежала в реанімації Пустомитівської центральної районної лікарні з діагнозом ботулізм. 28 серпня її виписали додому, але там їй стало погано, вона скаржилася на сильні болі в животі і слабкість, її тіло почало покриватися синцями.

Нагадавши, рак з'їдає п'ятирічного українця, батьки просять допомоги.

Як повідомляв портал " Знай.ІА" , красуня-поліцейська відрізала розкішну косу заради хворої на рак принцеси

Також, " Знай.ІА", писав, що трирічній українці потрібна допомога в боротьбі з раком.