Стало відомо про те, що під Дніпром розшукували двох хлопчиків. Вони пішли зі школи і не повернулися додому.

Таким чином, повідомляється, що в місті Кам'янське без причини пропали два підлітки - 11-річний Таранов Богда і 13-річний Демидов Сергій. Вони пішли зі школи і вже більше доби про них не було нічого відомо. Про це повідомили в поліції.

Кам'янське відділення встановлює місцезнаходження Таранова Богдана та Демидова Сергія.

Пропали вони в понеділок, 14 вересня.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Богдану на вигляд років 11-12. Він середньої статури, має темне коротке волосся.

Сергію років 12-13 на перший погляд. Він худорлявої статури, темне волосся.

Трохи пізніше, стало відомо, що хлопців все ж вдалося знайти. Це допоміг зробити небайдужий пасажир маршрутки. Чоловічий голос повідомив, що зараз їде в маршрутці з правого на лівий берег міста разом з хлопцями, схожими на фото, яке з'явилося в соцмережі.

Увагу чоловіка привернуло те, що хлопчики були без супроводу дорослих і виглядали вкрай неохайно.

Нагадавши, Знай писав, що українці зникають не тільки в мирних містах. Статистику щодо зниклих безвісти людей посилює війна на Донбасі.

Також Знай повідомляв, що в Дніпрі розшукують 33-річного чоловіка, який відправився в реабілітаційний центр, проте до нього так і не дістався.

Нещодавно Знай передавав, що на Закарпатті розшукують пенсіонерку з сумними очима. 31.08.2020 року Ганна Юріївна пішла з дому і не повернулася по теперішній час. Місцезнаходження її поки невідомо.