Незважаючи на пандемію коронавірусу, яка вражає все більше і більше українських міст, в Дніпрі вирішили не скасовувати масові заходи і відзначити День міста на широку ногу.

Ще навесні Дніпровський градоначальник лякав жителів тисячами смертей, а тепер, напередодні місцевих виборів, не соромиться організовувати концерти, куди приходять тисячі людей.

"Україна на порозі епідемії COVID-19, а Боря-могильник влаштовує свято", - пише Telegram-канал"Резидент".

В Україні з початку епідемії коронавірусної інфекції підтвердили вже 159 792 випадків зараження. За добу зафіксували 2 905 нових випадків. Про це повідомляє Міністерство охорони здоров'я України. Відомо, що всього в Україні з початку епідемії видужали вже 70 810 пацієнтів. За останню добу видужало 1267 осіб, 53 осіб померло.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, на зустрічі з жителями міста мера Дніпра облили зеленкою. Інцидент стався на зустрічі з городянами на Лівому березі за адресою Марії Лисиченко, 11. Борис Філатов відповідав на запитання дніпрян, і несподівано хтось із натовпу запустив у нього бульбашку із зеленкою. Рідина залила сорочку мера, а чоловікові, що стояв поруч, потрапила прямо в обличчя.

Раніше портал "Знай.ua" писав про те, що Філатов проїхався по Зеленському через довічну стипендію для батька: "Е**не шапіто"

Також портал "Знай.ua" писав, що Зеленський наробив галасу в Дніпрі, українці не розгубилися: "До Бени відзвітувати прилетів"

Також портал "Знай.ua" писав, що Під Дніпром будинок почав розсипатися на очах у мешканців - люди бігли, штукатурка падала на голови