11-річний хлопчик, який півтора тижні тому в Кривому Розі постраждав у ДТП за участю сина кандидата в мери від «Слуги народу», продовжує успішно проходити лікування в обласній лікарні Дніпра у відділенні нейрохірургії.

Журналісти поспілкувалися з мамою хлопчика.

За словами Наталії Іванівни, Саша швидко поправляється, і зараз відчуває себе набагато краще.

«У нас вже все добре, ми вже гуляємо кожен день – і довго ми гуляємо. Як бачите самі, дитина посміхається, він вже веселий. У нас вже нічого не болить", - ділиться жінка. Наталія Іванівна сподівається, що вже через кілька років хлопчик буде вдома.

"Чекаємо швидше, коли нас випишуть додому. Крапельниці нам доставлять. Тому, ми сподіваємося, ми в п'ятницю будемо вдома», - каже вона.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Покращене самопочуття дитини вже дозволило матері на кілька днів з'їздити додому, залишивши його на сестру.

"Дочка ось весь час тут була. Я додому навіть їздила вже-зважилася залишити Сашу. Тому що вже [він] добре себе почуває, і я вже на пару днів з'їздила додому, дочка з ним була», - розповідає Наталія Іванівна.

За словами завідувача відділенням нейрохірургії Володимира Агафонова, стан дитини стабільний, загрози здоров'я і життю – відсутні.

"Тут він проходить повне медичне лікування. На стаціонарі він буде ще тиждень. По суті, реабілітація по черепно-мозковій травмі буде ще два тижні в домашніх умовах. А з приводу перелому плечової кістки - як тільки ортопеди-травматологи дозволять зняти гіпс і почати реабілітацію – ну, я думаю, що тижні ще 3-4 потрібно», - прогнозує лікар.