У Дніпропетровській області, в Кривому Розі, на відео зняли продавщицю одного з місцевих магазину, яка відзначилася відверто проросійською позицією. Жінка в агресивній формі заявляє, що Кривий Ріг - це споконвічно російська земля, а такої держави, як Україна, не існує. Відповідний ролик опублікував у Twitter користувач Олександр Колим.

"Про бандерівців і Руцьку землю!!! Народ свино-собачий!!!! Місто Кривий Ріг! Це п* здець...",- підписав відео автор.

На опублікованих кадрах-немолода жінка, яка у відповідь на протест громадянина з приводу її сепаратистських настроїв заявляє, що Росія не має ніякого відношення до війни на сході України, а справжні винуватці всіх бід на Донбасі – якісь "бендерівці".

"Це російська земля. Ви бендерівці, ви вбивці! У вас громадянська війна, ви робите розбій, людей вбиваєте!",- кричить неадекватна жінка.

При цьому сепаратистка додає, що»народилася в Радянському Союзі і продовжує в ньому жити".

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

З приводу того, що відбувається на Донбасі вона заявляє, що "не потрібно було на людей нападати".

За інформацією жителів Кривого Рогу, прихильниця політики Путіна працює в магазині "Клас.ІК", розташованому на вулиці Вартаняна, 42 в Тернівському районі. Багато хто не проти прийти до сепаратистки з додатковим візитом.

Нагадаємо, раніше колишня міський голова Слов'янська Неля Штепа, яка є прихильницею "Сім'ї" Януковича, і відома своїми антигромадськими і скандальними вчинками і висловлюваннями, планує балотуватися на цю посаду знову.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Неля Штепа виграла справу в Європейському суді з прав людини і отримала 3600 Євро компенсації за порушення права на свободу.

Також Знай.ua " писав, що Штепа отримає 3600 Євро згідно з рішенням ЄСПЛ: 2600-як компенсацію за порушене право і 1000 євро на правову допомогу.