Стало відомо про те, що в Дніпрі на Самарі стався масовий мор риби. Тисячі мертвих тушок на березі.

Таким чином, повідомляється, що практично 400 тисяч загиблих карасів і сазанів лежить на березі Самари в Дніпрі.

Про масову загибель на водоймі, яка розташована між вулицею Маршала Малиновського та самарським узвозом у місті Дніпро повідомили небайдужі мешканці.

Під час обстеження всієї акваторії, спеціальний патруль встановив, що там лежить близько 400 тисяч карасів і сазанів.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Інспектори оглянули близько 10 гектарів озера, і було виявлено, що вода каламутна, і має сильний запах сірководню. Тому, є підозра, що у воду потрапили нечистоти.

За попередніми підрахунками, збиток склав близько 800 тисяч гривень. Зараз цією справою зайнялися співробітники правоохоронних органів. Вони і будуть шукати винного в тому, що трапилося.

Варто відзначити, що не можна викидати відходи або інші продукти життєдіяльності в річки або озера, інакше це може привести до такого.

Будьте більш відповідальними.

Нагадавши, Знай писав, що Державна екологічна інспекція виявила кричущі випадки забруднення природи.

Також Знай повідомляв, що під Дніпром виявили тонни дохлої риби.

Нещодавно Знай передавав, що у Кривому Розі тухла риба налякала мешканців житлового будинку.