Стало відомо про те, що в Дніпрі дитина страждала від серйозної хвороби, а мати практично його не лікувала. Сусіди переживають за життя маленької людини.

Таким чином, повідомляється, що в одну з лікарень міста Запоріжжя була терміново доставлена дитина, у якої важка хвороба. Але, мати вирішила, що вазелін - найкращі ліки.

Справа в тому, що сусіди знайшли на сходовому майданчику жінку, яка була сильно п'яна, і не змогла сказати ні слова. Люди знали, що дитина одна вдома, і побігли в квартиру, щоб подивитися чи все з ним нормально.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Там вони знайшли дуже худу дитину, у якої немає сил. На голові і по всьому тілу у нього ільние рани. Люди були шоковані побаченим, а сам малюк відразу ж попросив поїсти.

У лікарню його доставили в напівживому стані. Сусіди зрозуміли, що дитині загрожує серйозна небезпека так як бачили в якому стані була мати.

Сусіди розповіли, що дитину просто морять голодом, при цьому сама жінка стверджує, що їсти є що.

43-річна мати заявила, що у дитини важка хвороба, але медикам вона не довіряє, тому лікує її народними засобами.

Лікарі шоковані від таких методів і кажуть, що хлопчик вимагає серйозного лікування. У дитини важкий випадок атопічного дерматиту. Хвороба складна і вимагає дуже серйозного режиму харчування.

Нагадавши, Знай писав, що в Тернополі померла 29-річна породілля з Нігерії, у якої був діагностований коронавірус. Через більше тижня після пологів, вона померла, і лікарі не змогли її врятувати. Хвороба у неї була діагностована вже після операції. У неї відмовило відразу кілька органів.

Також Знай повідомляв, що на Прикарпатті родина виховує трьох дітей і потребує допомоги. Середній хлопчик народився зі складним діагнозом, який змушує його голову непомірно рости.

Нещодавно Знай передавав, що в мережі розповіли про казкову долю дівчинки з притулку, яку удочерили в ранньому дитинстві і зробили топ-моделлю. Зараз дівчина допомагає таким же як вона дітям-сиротам знайти сім'ї.