Стало відомо про те, що в Дніпрі дитина перебуває в реанімації після цікавого заняття.

Таким чином, повідомляється, що в Дніпропетровській області в місті Павлоград 11-річна дитина потрапила в реанімацію. У медзакладі заявили, що підліток «накурився» трави, і в результаті його екстрено госпіталізували.

Про це повідомив директор Дніпропетровського обласного центру екстреної медицини та медицини катастроф Радія Шевченко.

Стався цей інцидент у понеділок, 7 вересня в місті Павлоград. Бригади "швидкої" допомоги отримали повідомлення про те, що підліток себе дуже погано почував. Потім виявилося, що дитина просто «накурився» трави.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, раніше стало відомо про те, що в Україні почалися серйозні розмови про легалізацію марихуана. Уляна Супрун стверджує, що канабіс в невеликому дозуванні здатний знижувати біль і симптоми багатьох захворювань, до того ж не несе відчутної шкоди для здоров'я пацієнта.

Відзначається, що в тому чи іншому вигляді даний легкий наркотик узаконений в більш, ніж 40 країнах світу. Серед них і прогресивні розвинені країни, як Німеччина, Франція, Італія, Канада та інші.

Нагадавши, Супрун пропонує українцям накуритися в мотлох. Супрун зазначила, що темою застосування наркотичних речовин у медичних цілях часто маніпулюють.

Як повідомляв Знай. ua, Підлітковий аутизм запропонували лікувати легким наркотиком. Як марихуана покращує симптоми аутизму.

Також Знай. ua писав, що 4-річний хлопчик вживав марихуану: те, що доктор прописав. Лікар виписав "цікавий" рецепт.