Журналісти сайту krivbass.city дізналися у медиків про стан здоров'я 11-річного Саші та поспілкувалися з матір'ю дитини.

За словами завідувача відділенням нейрохірургії Володимира Агафонова, стан дитини оцінюється, як середньотяжкий.

"Стан здоров'я хлопчика зараз ближче до середнього ступеня тяжкості, ніякої загрози його життю і здоров'ю немає. Дитина буде перебувати під наглядом лікарів не менше 14 днів», - повідомив Володимир Агафонов.

Нагадаємо, у Кривому Розі внаслідок ДТП постраждав 11-річний школяр. На зебрі його зачепила іномарка. За кермом перебував Марк Шевчик, син кандидата в мери міста від "Слуги народу". Сам Дмитро Шевчик на своїй сторінці в Facebook розповів про подробиці трагедії і повідомив, що взяв особисту відповідальність за майбутнє дитини.

Журналістам сайту krivbass.city вдалося поспілкуватися з мамою хлопчика.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Наталія Іванівна розповіла про стан сина і зазначила, що батьки 18-річного учасника ДТП і він сам щодня цікавляться здоров'ям дитини, приїжджають, підтримують їх сім'ю. Наталія Іванівна також зазначила, що наполегливі ЗМІ доставляють багато незручностей їхній родині і попросила не турбувати.