Волонтерка з Дніпра врятувала більше тисячі життів важко хворих дітей. Про це розповіли у виданні "Інформатор".

Повідомляється, що волонтерка з Дніпра на ім'я Олександра завжди простягає руку допомоги важко хворим дітям. Вона створила благодійний фонд "Совушка", який за час існування врятував понад 1000 дитячих життів.

Читайте Знай в Google News!

Дівчину вже знають всі медики міста і велика кількість місцевих жителів, адже своєю працею вона змогла завоювати повагу і довіру людей. Олександра не відноситься до фонду як до роботи, адже для неї це покликання і сенс життя.

Волонтерка Олександра, кадр з репортажу Інформатор: YouTube

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки
Показати ще

Волонтерка завжди віддає весь час і нерви на допомогу дитині і ніколи не приховує, як проходить лікування.

Вона зізналася, що вирішила допомагати дітям, коли сама стала мамою. Спершу вона допомагала дитячим будинкам, потім кинутим в лікарні дітям, а пізніше стала допомагати важко хворим.

"Дуже люблю, коли дітки виписуються, коли їх обіймаєш, цілуєш, кажеш їм "пока". Це такий надзвичайний момент, особливо якщо малюк дуже довго перебував в реанімації або довго лікувався. Такі хвилини - це, напевно, найбільше щастя. Засмучує найбільше, коли борешся за дитину, але врятувати її не вдається. Це найболючіше-і лікарі намагаються, і люди все допомагають, але ми його втрачаємо."- розповіла Олександра.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Українська волонтер і політик Яна Зінкевич відреагувала на санкції Путіна

Як повідомляв портал "Знай.uа", мати чотирьох дітей зробила вишиванки для українських героїв

Також, "Знай.uа" писав, що Львівська пенсіонерка зв'язала 500 пар шкарпеток для військових на Донбасі