У дніпровського підводного мисливця - щасливий день. Чоловікові попався неймовірний трофей - товстолобик, розміром з людський зріст.

Про це щасливчик Alexandr Gromadskiy розповів на своїй сторінці в Facebook.

Щоб зловити такого "кабана", Олександру довелося вистрілити: товстолоб почав сильно чинити опір, котушка так швидко розмотувалася, що звучав свист. Гонитва за рибою тривала протягом декількох хвилин, і перемога - за мисливцем. Трофей у 25 кілограмів поповнив колекцію чоловіка.

"Вважаю що хороша фотосесія це данина поваги до трофею, кожному кадру потрібно приділяти увагу, знати нюанси і тонкощі щоб фото вийшло максимально релевантним. До речі хотів ще сфотографувати піднявши його за хвіст, але на жаль нереально утримати, навіть двома руками", - пише Олександр.

Популярні новини зараз
Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою
Показати ще

На Каховському водосховищі водний патруль вилучив у рибалок понад 123 кілограмів незаконно виловлених раків. Співробітники роти з обслуговування водних об'єктів спільно з працівниками відділення поліції в річпорті "Амур-гавань" проводили патрулювання біля Каховського водосховища. У цей момент вони помітили браконьєрів, які виловлювали раків, незважаючи на тимчасову заборону.

Нагадаємо, що під Дніпром в селі Краснопілля озвіріла собака напала на маленьку дівчинку, покусавши їй все обличчя.

Як повідомляв портал Знай.uа, під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі рибалки-любителі зловили на вудку справжній трофей-ляща.