12-річний Ярослав пережив півгодинну зупинку серця, що лікарі сміливо називають дивом. Детальніше про те, що трапилося розповідають росЗМІ.

Читайте Знай в Google News!

Минулого року серце 12-річного Ярослава Єригіна зупинилося на півгодини. Він пішов спати, а пізніше його знайшла мати вже без ознак життя. Вона думала, що прибулі медики лише констатують смерть хлопчика, проте лікарі почали рятувати його життя.

Серце школяра не билося близько півгодини і в таких випадках можливості врятувати життя практично немає. Однак, Ярославу вдалося виграти в сутичці зі смертю, і він дивом видерся. Крім того, що "воскресіння" хлопчика вже є дивом, медики також були вражені його дивно швидкою реабілітацією.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

У лікарні Ярослав отямився 6-місячною дитиною - він не міг самостійно тримати предмети і насилу згадав своє ім'я. Через тривалий період реабілітації, хлопчик зміг відновити рухові функції і поступово повертає шкільні знання.

Зараз Ярослав вже ходить, бігає, спілкується і грає з однолітками. Батьки вдячні медикам за те, що дивом врятували життя їхнього сина. Сам же хлопчик каже, що дуже любить це життя.

Жизнь после остановки сердца

#РИА_Видео Сердце 12-летнего Ярослава Ерыгина остановилось почти на полчаса, но ему удалось выжить. Сейчас он бегает, общается с друзьями, хотя 10 месяцев назад едва мог говорить и держать вилку. В октябре прошлого года сердце Ярослава внезапно отказало. Повезло, что рядом были родные. Дядя мальчика делал ему непрямой массаж сердца до приезда скорой. Позже за Ярослава боролись уже врачи. Они называют этот случай чудом и уверены, что его можно назвать единичным.

Geplaatst door РИА Новости op Woensdag 2 september 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі прощаються з бійцем ЗСУ, який загинув у пожежі на Лушанщині.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпропетровській області чоловік пішов на самогубство, вчинивши самоспалення.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі п'ятеро сиріт вже близько півроку живуть у міській лікарні і потребують допомоги небайдужих.