У мережі просять про допомогу для 33-річної дівчини, яка практично втратила зір через меланому. Детальніше про це розповідають волонтери Facebook-спільноти "Міністерство добрих справ".

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що потрібна допомога для 33-річної Ірини Бойко. Вона проживає в місті Українськ Донецької області, однак через погіршення її самопочуття її будуть терміново перевозити в Краматорськ.

Ірина живе з літньою мамою і самостійно виховує 12-річного сина. Лікарі діагностували у дівчини меланому головного мозку і під питанням 2 меланоми в спинному мозку. Буквально за два місяці стан Ірини сильно погіршився, вона практично не бачить і не може рухатися.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись "Тварі ви, ви не люди": обленерго довело пенсіонера до смерті через вимогу стояти в чергах В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Тарифи просто непідйомні для пенсіонерів: українці тікають від "Київстар"
Показати ще

У зв'язку з цим "Міністерство добрих справ" проводить акцію збору коштів для допомоги молодій мамі. Гроші, за які ви могли б випити чашечку кави, можуть врятувати життя Ірині Бойко.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі в сім'ю Ольги Шегарцевої прийшла біда-її мати захворіла на рак і терміново потребує допомоги небайдужих.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі прощаються з маленьким даниною, який довгий час боровся з важким захворюванням.

Також Знай.иа писав, що з 1 вересня українці зможуть отримати одноразову фінансову допомогу замість "пакету малюка".