У Кривому Розі невідомі навмисно псують дитячий майданчик, щоб діти там більше не грали. Детальніше про це розповіла місцева мешканка Анастасія Вітко на своїй сторінці в Facebook.

Читайте Знай в Google News!

За словами дівчини, хтось навмисно псує дитячий майданчик, розташований на вулиці Ярослава Мудрого в Саксаганському районі Кривого Рогу. Вона розповіла жителям міста про дивну хронологію подій, які там відбуваються.

Анастасія написала, що 16 серпня, коли вона вийшла з дітьми на прогулянку, весь дитячий майданчик був залитий якоюсь рідиною, що нагадує на вигляд машинне масло. Далі, вже 20 серпня, майданчик був засипаний битим склом. 22 серпня інцидент повторився. А вже 29 серпня дитячий майданчик залили соляркою, запах стояв нестерпний. Вандали зіпсували другий чохол для пісочниці, лавочки і скати.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

За її словами, майданчик постійно оновлюється і прибирається силами і за рахунок місцевих жителів - вони фарбували скати, турніки, завозили пісок і клали дитячі іграшки. Але хтось вирішив все це зіпсувати.

"Ми позбавлені місць прогулянки з дітьми! Напевно, комусь заважають діти віком від 2 до 6 років, або комусь для чогось ця територія (дитячий майданчик) потрібна. Поліцію щоразу викликав, заяву до виконкому писали, дільничний приходив. Ставити камеру !? - запропонуєте 80% жителів нашого будинку, живуть за принципом "МОЯ ХАТА СКРАЮ НІЧОГО НЕ ЗНАЮ", - пише Анастасія Вітко.

Geplaatst door Анастасия Витко op Zondag 30 augustus 2020

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у місті Нікополь небайдужий маршрутник допоміг дітям, які переплутали автобус, дістатися до вокзалу.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром в селі Краснопілля озвіріла собака напала на маленьку дівчинку, покусавши їй все обличчя.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі діти закидають камінням міське та приватне майно.