У Дніпрі розшукують безвісти зниклого хлопчика, який пішов купатися на кар'єр і не повернувся. Про подробиці зникнення та прикмети зниклого розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що поліція розшукує безвісти зниклого 15-річного Решетняка Данила Андрійовича, 05.11.2004 року народження. У понеділок, 31 серпня, хлопчик відправився купатися на кар'єр, розташований в селі Старі Кодаки Дніпровського району. По сьогоднішній день хлопчик додому не повертався і не виходив з батьками на зв'язок.

Прикмети: зріст близько 160 см, худорлява статура, світле волосся, коротка стрижка.

Популярні новини зараз
У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося "Відрізати два міста, прикриваючись миром": відомий екстрасенс визначив плани росії на травень 2024 Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Якщо вам що-небудь відомо про місцезнаходження хлопчика, або ви бачили його раніше в місті, прохання звернутися на гарячу лінію поліції "102" або за телефоном: (097) 595 30 82 (поліція).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що під Дніпром в селі Краснопілля озвіріла собака напала на маленьку дівчинку, покусавши їй все обличчя.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі діти закидають камінням міське та приватне майно.

Також Знай.иа писав, що під Кривим Рогом пес три роки жив на могилі господаря.