У Кривому Розі неадекватний чоловік лягав на проїжджу частину, щоб попросити у водіїв підкурити. Відповідним відеороликом поділився Користувач Nevmerden на своєму YouTube-каналі.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в місті Кривий Ріг на дамбі з Ювілейною по напрямку Собору. Неадекватний чоловік вибіг на проїжджу частину і лягав посеред дороги, сигналізуючи щось водіям. Як виявилося, самогубець просто хотів, щоб йому хтось підкурив сигарету.

На той момент проїжджа частина була звужена через ремонтні роботи, тому водій насилу зміг об'їхати криворіжця на дорозі. Чоловік супроводив неадеквата нецензурною лексикою.

Такий вчинок для криворіжця міг стати фатальним, оскільки не всі водії настільки обережні і обачні на дорозі. Хтось міг його не помітити і просто переїхати.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Кіт випадково спалив будинок і його відправили працювати, щоб відшкодувати збитки Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Кривому Розі пасажир поїзда влаштував скандал з провідниками через маску.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі городяни помітили дивного молодого чоловіка, який вирішив ловити рибу в непризначеному для цього місці. Він був на надувному човні в сонцезахисних окулярах і дитячій панамці всівся в плавзасіб на даху зупинки на жвавій вулиці в Дніпрі.

Також Знай.иа писав, що у Дніпрі поліцейські врятували чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством.