Під Дніпром поліцейські спіймали двох чоловіків, які займалися незаконною вирубкою лісу. Про подробиці події розповідає прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Читайте Знай в Google News!

Повідомляється, що інцидент стався в п'ятницю, 28 серпня, на території села Долина Юр'ївського району Дніпропетровської області. Поліцейський офіцер громади виявив двох чоловіків, які займалися незаконною вирубкою дерев.

Для фіксації правопорушення на місце прибула слідчо-оперативна група Юр'ївського відділення поліції. У зловмисників вилучили вантажний автомобіль, каністру з паливом і шість кубів акації. Особи правопорушників вдалося встановити - ними виявилися 32-і 57-річні місцеві жителі.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

За фактом правопорушення поліцейські відкрили кримінальне провадження згідно ч.2 ст. 246 (незаконне вирубування або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу) КК України. Санкція статті передбачає обмеження або позбавлення волі строком до 5 років. На даний момент проводиться досудове розслідування.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Дніпрі поліцейські врятували чоловіка, який намагався покінчити життя самогубством.

Як повідомляв портал Знай.иа, під Дніпром душевнохворих "лікували" тортурами і побоями.

Також Знай.иа писав, що у Павлограді проводять рейд по боржниках за опалення.