У Дніпрі городяни помітили дивного молодого чоловіка, який вирішив ловити рибу в непризначеному для цього місці. Деякі почали знімати даного примірника, а відео виклали в мережу.

Чоловік на надувному човні в сонцезахисних окулярах і дитячій панамці сів у плавзасіб на даху зупинки на жвавій вулиці в Дніпрі. Він з серйозним виглядом взяв в руки вудку і почав ловити рибу.

Також молодий чоловік не посоромився і вирішив відпочити на повну. Він відкрив банку з пивом і з задоволенням відсьорбнув пінний напій. Потім він викурив сигарету і ще відпив пиво. Навколо зібралися роззяви і стали за ним спостерігати і сміятися.

Нагадавши, Знай писав, що комік і актор Юрій Ткач вирішив перетворитися у відому співачку Тіну Кароль. Актор підійшов до створення образу з великою відповідальністю. Завдяки цьому на фото з'явилася вилита Тіна. Юрій Ткач в черговий раз приміряв на собі образ жінки і на кілька секунд перевтілився в Тіну Кароль з її ж кліпу на пісню "Вабити", яка вийшла 11 місяців тому.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Також Знай повідомляв, що на Львівщині правоохоронцям вдалося розшукати злодія автомобіля, до злочину виявився причетний 24-річний житель одного з сіл Жидачівського района. молодий чоловік викрав машину і планував її розібрати, але перед цим він сховав машину під купою ковдр.

Нещодавно Знай передавав, що Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила кумедне відео з гримерки, готуючись до зйомок шоу " Хто зверху?". Так, артистка побувала в ролі пухнастої величезної бджілки з короною на голові, примірявши масивний костюм.