У Дніпрі продовжують проводити дезінфекцію під'їздів житлових будинків від коронавірусу COVID-19. Детальніше про це розповідає видання "Дніпровська панорама" з місця подій.

Читайте Знай в Google News!

Ще з початку карантину під'їзди житлових будинків у Дніпрі постійно оброблялися дезінфікуючими засобами, щоб уберегти жителів від поширення COVID-19. Такі процедури відбуваються і по сьогоднішній день. Об'єктом для однієї з останніх обробок став під'їзд будинку №17 по вулиці Гладкова.

Щоб знезаразити під'їзд, комунальники використовують спеціальний дезінфікуючий засіб на основі хлору. Він розпорошується за допомогою бензинового розпилювача, в який заливають розчин. Зазначається, що всі роботи проводяться відповідно до карантинних заходів.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Під'їзди обробляємо кожен день. Вхідні групи, перші поверхи, сходові клітки, поручні та ліфти. У день обробляємо до 50 під'їздів. Для цього використовуємо засіб "Люмакс-XXL". Обробляємо їх за допомогою бензинового обприскувача", - розповів Дезінфектор Олег Степаненко.

Місцеві жителі розповіли, що комунальники регулярно обробляють під'їзди від небезпечного вірусу.

"Слава богу, ніхто не хворіє. Спасибі!",- дякує за роботу мешканка будинку Тетяна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що у Павлограді проводять рейд по боржниках за опалення.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Дніпрі в під'їздах житлових будинків провели дератизацію.

Також Знай.иа писав, що з-під Дніпра вивозять тонни "золотого" піску, що належить українцям.