У Дніпропетровській області дівчинка стала жертвою агресії своїх ровесниць. Про це повідомили у виданні «Прихист».

Повідомляється, що інцидент стався в Нікополі. Відео жорстоких побоїв самі учасниці бійки оприлюднили у своєму Instagram-профілі. На опублікованих кадрах дівчинки 15-16 років, які б'ють руками і ногами свою однолітку. Спочатку її валять на землю, а потім наносять удари по голові кулаками.

При цьому інші школярки, які спостерігали за тим, що відбувається, вирішили додати кілька ударів "від себе" вже ногами по животу і спині нещасної жертви.

Чим викликана така агресія з боку підлітків, не відомо. Офіційних коментарів з приводу того, що відбувається на відео з боку правоохоронних органів ще не надходило, йде перевірка і розслідування інциденту.

Скрін, відео
Скрін, відео

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Також немає інформації про стан дівчинки, яку так жорстоко побили нікопольські школярки.

"Не можна так залишати... Ну ніяк не можна... Адже є ж відео... Винні відомі...", "Так таких тварюк садити треба", "Батькам побитої дівчинки це так не можна залишати", - коментують інцидент городяни.

Нагадаємо, що у Дніпрі в середу, 26 серпня, на пішохідному переході легковий автомобіль на смерть збив літню жінку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі потребує допомоги Малятко, яке нещодавно випало з вікна і зараз перебуває в реанімації.

Також Знай.uа писав, що у Дніпрі під час візиту президента Володимира Зеленського побили дівчину, яка хотіла поставити йому кілька запитань. Активістка розповіла, що постраждала вона під час того, як захищала свою бойову подругу